Az Egri Bor Ünnepe 2022

Időpont: 2022. 07. 07 - 2022. 07. 09. (csütörtök, péntek, szombat) 07.07-09.
"Az Egri Bor Ünnepe egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat."
Az Egri Bor Ünnepe 2022

Éttermünk és a Pincészet együtt az ország egyik legnépszerűbb boros rendezvényén az Egri Bor Ünnepen!

Szállodánk Étterme és Pincészete kiváló ételekkel és borokkal készül idén az Egr Bor Ünnepre.

A gondosan összeállított Egri bikavér kiemelkedő minőségű, remek bor, amely élve a házasítás végtelen lehetőségével, ezerarcú, mégis jellegzetesen egri. Az egri fehér- és rozéborok a vörösökhöz hasonlóan, lendületes savakkal és gyümölcsös zamatokkal adják vissza a borvidéken honos fajták és a termőhely harmóniáját.

A borokhoz Eger és a környék legjobb konyhái készítik az egyedi alkalomra komponált ételeket. Egy egri bor, egy egri étel – igazi borgasztronómiai gála. Két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, az Érsekkert hangulatos varázsa, önfeledt szórakozás várja vendégeinket. Az Egri Bikavér Színpadon a csodás szökőkút környezetében látogathatók az ingyenes nagykoncertek; a Zenepavilonnál található Egri Csillag Színpadon országosan ismert és egri zenekarok is fellépnek a "bikavéres", "csillagos" nyári estéken.

 A rendezvényen traktorok és veterán járművek felvonulása, magyar gyártású motorkerékpár, illetve veterán autó kiállítás, a kicsiknek gyermekfoglalkozások és az Érsekkertben található nagy és modern játszótér teszi emlékezetessé a hétvégét.

Részletes program leírás: https://egriborunnep.hu/hu/fesztivalrol

Vissza a programokhoz

Kiemelt ajánlataink

Felhőtlen nyár

Foglalja le mielőbb nyaralását, vakációzzon az egri bor és wellness fellegvárában! Népszerű tematikus estjeink 2022. nyarán is folytatódnak!
Foglalható:
2022. júl. 01 - aug. 31.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez

Pihentető villanapok

Hétvégi ajánlat félpanzióval
Pihenje ki a fárasztó hétköznapokat meseszép környezetben! Kedvezményes hétvégi csomag félpanzióval, wellness részlegünk korlátlan használatával.
Foglalható:
2022. jan. 01 - dec. 24.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez

Kedvezményes hétköznapok

Hétköznapokon érvényes!
Ha nem szereti a hétvégék túl nagy nyüzsgését és nagyon kedvező  áron szeretne egy igazi négycsillagos wellness élményt, válassza kedvezményes hétkörnapi ajánlatunkat!
Foglalható:
2022. jan. 01 - dec. 24.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez
01
02
03