Álomesküvő Egerben

Megrendezzük álmai esküvőjét!

A Hotel Villa Völgy nem véletlenül Eger egyik legkedveltebb esküvői helyszíne. Profi csapatunk évtizedes tapasztalata gondoskodik róla, hogy életük legfontosabb napján minden tökéletes legyen.

Az elmúlt években Szállodánk egyik fő profiljává vált az esküvők lebonyolítása. Rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyre a számtalan elégedett vendég a garancia. A klasszikus lakodalmaktól, a modern, kerti party jellegű, grillétkezéssel egybekötött ünnepségekig, minden felmerülő igényre nyitottak vagyunk!

Vegyék igénybe 160 fős főéttermünket a lakodalomhoz, tartsák meg a szertartást Szállodánk meseszép parkjában, és töltsék első közös éjszakájukat a Hotel Villa Völgy minden igényt kielégítő szobáinak egyikében!

Mesélje el nekünk elképzeléseit és kérje ajánlatunkat, hogy a "NAGY NAP" olyan csodálatos legyen, amilyennek megálmodta!


Ajánlatot személyesen, e-mailben, vagy telefonon is kérhet:

Boldizsár Adrián / étteremvezető

Ha online szeretne velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:

Kiemelt ajánlataink

Őszi szünet & Halloween

Az idei őszi szünetben jöjjön el hozzánk, töltődjön fel és kapcsolódjon ki családjával meseszép környezetben! Minden igényt kielégítő wellness részleggel, finom vacsorákkal, Halloween uzsonnákkal,  szombatonként borkóstolóval és borbemutatóval várjuk kedves Vendégeinket!

Foglalható:
2023. okt. 27 - nov. 05.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez
01
02
03