Szobai vendégtájékoztató

Szállodai Szolgáltatások A-Z (HU)

Ágyneműcsere kérésre (napi):

Kérésére az ágyneműt akár naponta is cseréljük, amennyiben igényt tart rá, kérjük, forduljon a recepcióhoz vagy a takarító személyzethez.

Babafelszerelés:

Babaágyat, bilit, WC szűkítőt, fellépőt kérésre biztosítunk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz. Etetőszék az étteremben rendelkezésre áll.

Bár

A recepción található bárban kedves Vendégeink részére italfogyasztási lehetőség mindennap 0-24 óráig.

Borkóstolás, borvásárlás (Villa Völgy Pincészet)

Szállodánkban saját pincészetünk, a Villa Völgy Pincészet borait kóstolhatja meg borkóstoló vagy borvacsora keretében. Minden szombaton 17:00-tól fakultatív borkóstolóra invitáljuk!
Helyszín: jó idő esetén gyönyörű zöldövezetben, Szállodánk fedett teraszán, kedvezőtlen időjárás  esetén vendéglátó pincénkben (Szállodán belül) vagy Éttermünkben. A program 10 fő felett kerül megrendezésre. A borokat a Villa Völgy Pincészet borásza mutatja be az érdeklődőknek.

Az 5 boros (5 x 0,6 dl) kóstoló ára: 6.500 Ft/ fő. A borkóstoló ára borkorcsolyát is tartalmaz (bagett, sajt, alma). Részvételi szándékát kérjük, jelezze a recepción!

A szobamappában található borrendelő nyomtatványon kérjük, jelölje be, hogy távozásra mely borokat készítsük össze Önnek, melyet kedvezményes, pince áron tud megvásárolni.

Cipőtisztítás:

A recepción található cipőtisztítógép Vendégeink rendelkezésére áll térítésmentesen, továbbá cipőtisztító készlet a szobában is található.

Csomagmegőrző szolgáltatás érkező és távozó vendégeink részére:

Kérjük, forduljon kérésével a recepcióhoz! (tel.: 0) Csomagjait biztonságosan megőrizzük. A szolgáltatás térítésmentes.

Csomagszállítási szolgáltatás:

Kérjük, forduljon a recepcióhoz kérésével. Szállodánk dolgozója érkezéskor és/vagy távozáskor térítésmentesen segít Önnek.

Dohányzás:

Dohányozni a szobákban, étteremben, wellness részlegben, az épületeken belül tilos, csak kültéren, a kijelölt helyen engedélyezett.

Elektromos csatlakozás:

Magyarországon 220 V / 50Hz működik. Nemzetközi használatra alkalmas dugalj kérésre rendelkezésre áll, kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Esernyő:

A recepción igényelhető esernyő.

Ébresztés:

A recepción keresztül telefonos ébresztés megrendelhető. (tel.: 0)

Étterem:

Szállodánk két I. osztályú étteremmel rendelkezik, melyekben hazai és nemzetközi ételekkel és saját pincészetünk, a Villa Völgy Pincészet kiváló minőségű boraival várjuk kedves Vendégeinket.

Főéttermünk mindennap 7:30 – 10:00 és 12:00 – 22:00 között tart nyitva. A’ la carte étlapról rendelni 12:00 - 21:00 között lehetséges. A svédasztalos reggeli 7:30 - 10:00 - ig van. A félpanziós vendégek 18:00 - 21:00 között tudnak vacsorázni. Rendezvény esetén előfordulhat, hogy az étkezések helyszíne a Design Étteremre változik, de ezzel kapcsolatban mindig előzetes tájékoztatást adunk kedves Vendégeinknek. Allergénmentes étkezésre vonatkozó igényét (gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus stb.) kérjük, egyeztesse az étteremmel vagy a recepcióval. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy kancsós csapvizet éttermeinkben nem áll módunkban felszolgálni, üveges ásványvizet tudunk biztosítani az itallap aktuális árai alapján.

Fénymásolás:

A recepción áll a vendégek rendelkezésére.

Fizetési módok:

A fizetés történhet készpénzzel, bankkártyával (elfogadunk VISA, Eurocard/Mastercard, Maestro) vagy SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H).

Fürdőköpeny:

A wellness recepción lehet igényelni (különböző méretekben), amit távozás napján ugyanitt kérünk leadni. Amennyiben a fürdőköpeny nem kerül leadásra, 5000 Ft kerül kiszámlázásra darabonként.

Hajszárító:

A szobákban a fürdőszobában található.

Hidegcsomag:

7:30 előtti elutazás esetén előző napi megrendelése alapján hidegcsomagot biztosítunk. Kérését kérjük, a recepción jelezze a távozás előtti napon legkésőbb 18 óráig!

Játszótér gyermekek részére:

A parkban, csodálatos zöldövezetben található a játszótér: izgalmas kombinált mászóka, babahinta, nagyobbaknak való hinta, falovacska és a homokozó tartalmas szórakozást kínálnak kicsiknek és nagyobbacskáknak egyaránt.

Kerékpárkölcsönzés:

Kerékpár kölcsönzési lehetőséget biztosítunk, a díjakról érdeklődjön a recepción.

Kijelentkezés:

Kérjük Önöket, hogy elutazásuk napján délelőtt 10:30-ig szíveskedjenek szobájukat elhagyni! Ha szeretnék tovább igénybe venni a szobát – kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Konferenciaszolgáltatás, céges rendezvények:

Szállodánk kiváló rendezvényhelyszín üzleti összejövetelek, meetingek, csapatépítő-tréningek, konferenciák megrendezésére. Korszerű technika, nagy tapasztalat, szállodánkban egy 200 m2-es és két 60 m2-es konferenciateremmel állunk rendelkezésére. További információkért forduljon az értékesítési vezetőhöz!

Kutya és más háziállatok:

Szállodai szobáinkba háziállat nem hozható be. Megértésüket köszönjük!

Látnivalók, programok:

Kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Légkondicionálás:

Minden szoba egyénileg szabályozható hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt. Kizárólag zárt ablakok esetén működnek!

Masszázs-kezelések:

A mellékelt ártájékoztató alapján. Időpontot a wellness recepción egyeztethet (tel.: 1426)

Minibár:

Minden szobában található, készletét naponta pótoljuk. Kérjük, hogy elutazáskor fogyasztásáról a recepcióst értesíteni szíveskedjék!

Mobiltelefon töltő:

Kérjük, forduljon a recepcióhoz! Többféle mobiltelefon töltőt tudunk rendelkezésre bocsájtani Vendégeinknek a recepción.

Műszaki problémák:

A szobában adódó műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción! (tel.: 0)

Nyomtatási lehetőség:

Megfelelő diszkrécióval és biztonsággal garantált nyomtatási lehetőség a recepción. Kérje ajánlatunkat a recepción. 

Orvos, fogorvos, gyógyszer:

Kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Parkolás:

A szálloda zárt (nem őrzött) parkolója 1.500 Ft/autó/éj díj ellenében vehető igénybe.   

Papucs:

Papucs igényelhető a wellness-recepción.

Párna:

Kérésre plusz párnát biztosítunk alváshoz, kérjük forduljon a takarító személyzethez vagy a recepcióhoz!  Szállodánk egyéb, különböző típusú és töltetű párnákat (toll, medical, micro steppelt spring) is tud biztosítani egyedi igény esetén, kérésével forduljon a takarító személyzethez vagy a recepcióhoz.

Poolbár:

A szezonálisan nyitva tartó szabadtéri élménystrandon található poolbár 10:00 – 19:00 között alkoholos és alkoholmentes frissítőkkel, koktélokkal, jégkrémekkel áll vendégeink rendelkezésére.

Posta:

Felbélyegzett küldeményét leadhatja a recepción.

Recepció szolgálat:

A recepció éjjel-nappal személyzet áll kedves Vendégeink rendelkezésére. Telefonon is elérhetőek a nap 24 órájában. (tel.: 0)

Reggeli:

A svédasztalos reggeli mindennap 7:30-10:00-ig van a Főétteremben. Rendezvény esetén előfordulhat, hogy a helyszín a Design Étteremre változik, de ezzel kapcsolatban mindig előzetes tájékoztatást adunk kedves Vendégeinknek.

Széf:

A szobákban lakó vendégek részére a szobában található, használata díjtalan, továbbá a recepción központi széf is rendelkezésre áll díjmentesen.

Szobakártya

A szobakártya elvesztése vagy sérülése esetén forduljon a recepcióhoz. A pótdíj összege 3000 Ft/kártya.

Szobaszerviz:

Díja: 5.000 Ft/alkalom

Étel- és italfelszolgálás szobaszervizen keresztül (1441-es mellék): 6:00-22:00 óra között

Takarítás:

A szobákat naponta takarítjuk és a törölközőket cseréljük. Amennyiben nem kér aznap takarítást, kérjük, jelezze a takarítószemélyzet részére a szobamappában található „Ne zavarjanak tábla” ajtókilincsre történő kihelyezésével.

Takaró:

Kérésre plusz takarót biztosítunk, kérjük forduljon a takarító személyzethez vagy a recepcióhoz!

Talált tárgyak:

Kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Taxi:

Kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Transzferszolgáltatás:

Térítés ellenében oda-vissza transzfert biztosítunk előzetes megrendelés alapján repülőtérről, vasútállomásról stb. A szolgáltatásról érdeklődjön személyesen a recepción vagy elérhetőségeinken. 

TV, rádió:

Minden szobában elérhetőek magyar és nemzetközi TV csatornák, továbbá magyar rádiócsatornák. A szobamappában a TV- és rádió csatorna kiosztás megtalálható.

Varrókészlet:

Varrókészlet a szobában található.

Vasalás / Mosás:

Vasaltatási vagy mosatási szándékát kérjük, jelezze a recepción. Az árlistát a szobamappában találja. Felvétel reggel 9 óráig. Kérjük, helyezze a mosásra kijelölt ruhadarabokat a szobában található mosatási zsákba.

Vasalásszolgáltatás (sürgős, 1 órán belüli)

Sürgős vasaltatási szándékát kérjük, jelezze a recepción. Az alap árlistát a szobamappában találja. A sürgősségi (1 órán belüli) felár: 1.000 Ft/ruhadarab.

Wellness & Fitness szolgáltatások:

NYITVA TARTÁS: Mindennap: 9:00 - 19:00

Wellness részlegünk szolgáltatásai:

 • Kültéri élménymedence poolbárral és gyermekpancsoló (szezonális)
 • Napozóterasz térítésmentesen használható napágyakkal (szezonális)
 • Beltéri élménymedence (32-34 °C) 
 • Beltéri úszómedence (25-27 °C)
 • Beltéri pezsgőfürdő, 6 személyes (32-34 °C)
 • Gőz-, aroma- és jégkabin
 • Finn-szauna
 • Infraszauna
 • Sókamra
 • Szauna dézsa
 • Mediterrán pihenő
 • Masszázs kezelések széles skálája
 • Jól felszerelt fitnessterem (korszerű VASIL erőgépek, cardiogépek)

Wellness részlegünk használata szállóvendégeinknek ingyenes.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy wellness részlegünk szolgáltatásait elutazásuk napján délelőtt 10:30-ig vehetik igénybe ingyenesen. 10:30 után a wellness részleget már csak napijegy megvásárlásával használhatják. Aznapra szóló masszázs igénybevétele esetén a napijegy megvásárlásától eltekintünk!

Wi-Fi Internet:

Ingyenes Wi-Fi szállóvendégeinknek a szobában és közösségi terekben: Jelszó: villa123

TELEFON INFORMÁCIÓK 

Recepció: 0

Étterem: 1441

Wellness: 1426

A szállodán belül a szobák egymást térítésmentesen hívhatják a szobában található telefonkészülék használatával az alábbi módon:

 

„A” ÉPÜLET Recepció ép. deluxe szobák

1 + szobaszám (pl.: 1 + 112)

„B” ÉPÜLET Középső ép. deluxe szobák

1 + szobaszám (pl.: 1 + 227)

„C” ÉPÜLET – Wellness ép. superior szobák

1 + szobaszám (pl.: 1 + 315)

 

A szobájában található telefonkészülék használatával helyi és távolsági beszélgetéseket is folytathat, belföldre és külföldre egyaránt. A hívások díját automata számláló program rögzíti és terheli a szállodai számlájára.

 Helyi hívás: 9 + telefonszám

Belföldi távolsági hívás: 9 + 06 + körzetszám + telefonszám

Nemzetközi hívás: 9 + 00 + országhívószám + körzetszám + telefonszám

TŰZVÉDELMI HÁZIREND

 A szálloda épületein belül, az éttermekben, a vendéglátó pincében, a beltéri wellness részlegben, a szobákban dohányozni és nyílt lángot használni TILOS!

/Dohányzás miatti tűzjelzés pótdíja: 50.000 Ft/

A szálloda területére nem szabad behozni könnyen gyúló és robbanás veszélyes anyagot. (pl. PB gázpalack)

A közlekedési utakat és a kijáratokat teljes szélességében állandóan szabadon kell hagyni.

A szobát és berendezéseit kizárólagosan csak rendeltetésének megfelelő célra lehet használni.

A szobákban elektromos hőfejlesztő berendezést használni TILOS!

A szoba elhagyása előtt – minden esetben – kérjük, gondoskodjon arról, hogy a szobában ne maradjon tüzet okozható jelenség (pl.: égő dohánynemű, bekapcsolt villamos készülék)

A szobaajtón látható a lakószintje alaprajza, a nyíl mutatja az utat a vészkijárat felé. Tűz esetén kérjük, ebben az irányban hagyja el szobáját és az épületet. A liftet használni tilos!

Hotel Services A-Z (EN)

Air conditioning:

All rooms are equipped with individually controlled heating and cooling. They work only with closed windows!

Attractions and activities:

Please contact reception.

Baby equipment:

Baby cot, potty, toilet reducer, step stool are provided on request. Please contact reception. Baby feeding chairs are available in the restaurant.

Bar

The non-stop bar at our reception serves drinks from 0-24 hours every day.

Bathrobe:

Bathrobe (in various sizes) can be requested at the wellness reception and will be returned on the day of departure. If the bathrobe is not returned, you will be charged HUF 5000 per piece.

Bed linen: 

Bed linen can be changed daily upon request, please contact reception or housekeeping staff.

Bicycle rental:

Bicycle rental is available, please ask at reception for rates.

Blankets:

Extra blankets are provided upon request, please contact the housekeeping staff or reception!

Breakfast:

Buffet breakfast is served every day from 7:30 to 10:00 in the Main Restaurant. In case of an event, the location may change to the Design Restaurant, but we will always inform our guests in advance.

Check-out:

Please leave your room before 10:30 am on the day of your departure. If you need late check-out - please contact the reception!

Children's playground:

The playground is located in the park, surrounded by beautiful greenery: an exciting combination of climbing frame, baby swing, swings for older children and sandpit offer fun for children.

Cleaning:

Our housekeeping staff cleans the rooms daily and changes the towels. If you do not require cleaning on the day, please inform the housekeeping staff by placing a "Do Not Disturb sign" on the door handle, you can find it in room folder.

Conference services, corporate events:

Our hotel is an excellent venue for business meetings, meetings, team building trainings, conferences. Modern technology, great experience, our hotel has a 200 m2 and two 60 m2 conference rooms. For more information, please contact the sales manager!

Doctor, dentist, medicine:

Please contact reception!

Dogs and other pets:

Pets are not allowed in our hotel rooms. Thank you for your understanding!

Electric connection:

220 V / 50Hz in Hungary. Plugs for international use are available on request, please contact reception!

Found items:

Please contact reception!

Hair dryer:

Located in the bathroom in the rooms.

Hotel Safe:

There is a safe in every room for the guests, free of charge, and a central safe is available at the reception also free of charge.

Ironing / Laundry:

If you need ironing or laundry service, please contact the housekeeping staff or reception. Please see the room folder for the price list. Please put the clothes for washing in the laundry bag in the room.

Ironing service (urgent, within 1 hour)

If you need urgent ironing service, please contact the housekeeping staff or reception. Please see the basic price list in the room folder. Urgent (within 1 hour) surcharge: 1.000 HUF/garment.

Luggage delivery service:

Please contact reception with your request. We will assist you on arrival and/or departure free of charge.

Luggage storage service for arriving and departing guests:

Please contact reception with your request. (tel.: 0) Your luggage will be kept safe. This service is free of charge.

Massage treatments:

Please find attached the list of our massages in the room folder. Please contact with wellness reception (tel. 1426)

Minibar:

In all rooms, replenished daily. Please inform the reception if you have consumed it during your stay.

Mobile phone charger:

Please contact reception! We can provide several types of mobile phone chargers for our guests at the reception.

Packed breakfast:

If you wish to leave the hotel before 7:30am, a packed breakfast will be provided based on your previous day's order. Please inform the reception no later than 18:00 the day before departure.

Parking:

The hotel's closed (unguarded) car park is available for a fee of 1.500 HUF/car/night.  

Payment methods:

Payment can be made by cash, credit card (VISA, Eurocard/Mastercard, Maestro accepted) or SZÉP card (OTP, MKB, K&H).

Pillow:

Extra pillow for sleeping is provided upon request, please contact the housekeeping staff or the reception!  The hotel can also provide other pillows of different types and fillings (feather, medical, micro quilted spring) on request.

Photocopying:

Available at the reception.

Pool bar:

The pool bar, located on the seasonally open outdoor wellness area, is open from 10:00 to 19:00 and serves alcoholic and non-alcoholic refreshments, cocktails and ice creams.

Postal items:

You can leave your stamped postal items at reception.

Printing facilities:

Printing facilities guaranteed with discretion and security at the reception. Please ask for our offer at reception. 

Reception service:

Reception staff are available 24 hours a day. (tel.: 0)

Restaurants:

Our hotel has two first class restaurants, where we offer domestic and international cuisine and our own winery, Villa Völgy Winery, with high quality wines.

Our main restaurant is open every day from 7:30 - 10:00 and 12:00 - 22:00. You can order from the a' la carte menu between 12:00 - 21:00. Breakfast buffet is available from 7:30 - 10:00. Half board guests can dine from 18:00 - 21:00. In case of an event, the location of the meals may change to the Design Restaurant, but we will always inform our guests in advance. Please contact the restaurant or the reception if you require a meal without allergens (gluten-free, lactose-free, vegetarian, etc.). We are not able to serve tap water in jug in our restaurants, but we can serve mineral water in bottles based on the prices on the drink list.

Room card:

If your room card is lost or damaged, please contact the reception. The surcharge is HUF 3,000 HUF/card.

Room service:

Room service is available at the reception. 5.000 HUF/ occasion

Food and beverage service via room service (extension 1441): 6:00-22:00

Sewing kit:

Sewing kit is available in the room.

Shoe cleaning:

The shoe shine machine at the reception is available to our guests free of charge, and a shoe shine kit is also available in the room.

Slippers:

Slippers can be requested at the wellness reception.

Smoking:

Smoking is not allowed in the rooms, restaurant, wellness area, inside the buildings, only outside in designated areas.

Taxi:

Please contact reception!

Technical problems:

Please report any technical problems in your room to the reception! (tel.: 0)

Transfer service:

For a fee, a return shuttle service is available upon prior request from the airport, train station, etc. Please inquire the service at the reception or contact us via e-mail.

TV, radio:

Hungarian and international TV channels and Hungarian radio channels are available in all rooms. In the room folder you will find the TV and radio channel assignment.

Umbrella:

Available at the reception.

Wake-up calls:

It can be ordered through reception. (tel.: 0)

Wine tasting, wine purchase (Villa Völgy Winery)

In our hotel you can taste the wines of our own winery, the Villa Völgy Winery, during a wine tasting or a wine dinner. Every Saturday from 18:00 you are invited to an optional wine tasting!

The programme will be held if at least 10 people register. The wines will be presented by the winemaker of Villa Völgy Winery. The price of the 5 wine tasting (5 x 0,6 dl): 6.500 Ft/person. Wine tasting includes snacks (baguette, cheese and apple.) Please inform the reception if you wish to participate!

On the wine order form in the room folder, please indicate which wines you would like us to prepare for you on the day of your departure, which you can purchase at a discounted cellar price.

Wellness area:

Opening  hours: everyday: 9:00 -19:00

Silent bathing: During the opening hours, only guests over 14 years of age are allowed to visit the spa: Mondays: 9:00 - 10:30; Tuesdays to Sundays: 7:30 - 9:00

 Our wellness services:

 • Indoor pool ( temperature 25-27 ºC, size 8 x 6 m, 120 cm deep)
 • Swimming pool
 • Outdoor adventure pool (seasonal)
 • Outdoor children’s pool (seasonal)
 • Jacuzzi ( temperature 30-32 ºC, for 6 person)
 • Steam-, aroma- and ice rooms
 • Finnish and infra sauna
 • Massage Shower
 • Fitness gym (modern workout - and cardio machines)
 • Massage - and body treatments (for extra charge)

We would like to call your attention, that the services of the wellness area can be used for free till 10:30 on the day of your departure. After 10:30 you have to buy a daily ticket. If you have massage treatment on that day, we disregard of buying a ticket.

Wi-Fi Internet:

Free Wi-Fi for our guests in rooms and social areas: password: villa123

TELEPHONE INFORMATION 

Reception 0

Restaurant 1441

Wellness 1426

Inside the hotel, the telephone system enables the rooms to call eachother directly for free:

„A” BUILDING: deluxe rooms

1 + room number (eg.: 1 + 112)

„B” BUILDING (middle building) deluxe rooms

1 + room number (eg.: 1 + 227)

„C” BUILDING – Wellness - superior rooms

1 + room number (eg.: 1 + 315)

With the use of the telephone in your room, you are able to make local and long-distance calls, as well as inland and international calls. The automatic system register the price of your calls and charge it to your bill.

Local call: 9 + phone number

Inland call: 9 + 06 + city code + phone number

International call: 9 + 00 +country code + city code + phone number

FIRE PREVENTION RULES

 • It is FORBIDDEN to smoke and use naked light inside the buildings of the hotel, including the restaurants, the host cellar, the indoor wellness area and the rooms!

/In case of alarm because of smoking, you have to pay a fee of 50.000 HUF/

It is not allowed to bring inflammable and explosive materials to the hotel’s area. (e.g. PB gas holder)

Stand clear the exits and the walkways.

The room and its furnitures must be used for their original function.

It is FORBIDDEN to use any kind of heat generator in the room.

Before you leave the room, please check – in all cases – if there is anything left behinf that can cause fire. (e.g. burning cigarette, electric machine turned on)

On the door of the room you can find your room’s floor layout. The arrow shows the way to the emergency exit. In case of fire, please leave your room and the building according to the way shown on this map. The use of the elevator is prohibited!

Kiemelt ajánlataink

Felhőtlen nyár

Foglalja le mielőbb nyaralását, vakációzzon az egri bor és wellness fellegvárában! Népszerű tematikus estjeink 2023. nyarán is folytatódnak!
Foglalható:
2024. júl. 14 - aug. 30.
(minimum 2 éjszakára)

Hétköznapokon 10% kedvezmény 

Tovább a részletekhez
01
02
03