Vendégvélemények

Tisztaság
93%
Kényelem
87%
Személyzet
91%
Ár-érték
85%
Szoba
87%
Étterem
91%
Elhelyezkedés
95%
Megközelíthetőség
94%

“Köszönjük! ”

2024. május 28.

“Mindennel elégedett voltam köszönöm. Biztos máskor is fogunk menni. Egy pici észrevétel: a szobában lévő hajszárító teljesítménye hosszú hajhoz nagyon kevés. ”

2024. május 27.

“Szeretnénk visszatérni .A csend a nyugalom ami jellemző az önök szállodájára .További sok sikert és sok vendéget kivánok önöknek Ildikó”

2024. május 21.

“Biztos, hogy még visszatérünk, nagyon szépen köszönünk mindent! ”

2024. május 20.

“Csodàlatos minden szempontból.Gyönyű az enteriőr, gyöngyörű a környezet, a szálloda Welness részlege patyolat tiszta.A személyzet nagyon kedves.Külön szeretnénk megköszönni azt a figyelmességet, ami a szobánkban várt.A hattyú, szirmok..és nem jeleztem előre hogy a házassági évfordulónkat ünnepeljük, a becsekkolásnál" szóltam el magam a recepciós hölgynek.Egyik kedvenc szàllodám lett!????❤️????Köszönöm az élményt !”

2024. május 16.

“Köszönünk mindent. Többször voltunk már, és biztosan jönni is fogunk még. ”

2024. május 03.

“Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Már a foglaláskor is figyelembe vették az igényeinket. A vacsoránál ,mivel nem találtam számomra megfelelő ételt a félpanziós étlapon, a felszolgáló megkérdezte, hogy mit szeretnék és elkészítették. A svédasztalos reggelinél folymatosan figyelték, hogy minden van-e és pótolták. Orvosi ellátásra volt szükségem, a recepciós azonal segített. A kert gyönyörű, az éjszakai kivilágítás is nagyon tetszett. Szeretnénk majd visszatérni, mert nagyon meg voltunk elégedve.”

2024. április 25.

“A személyzet minden tagja rendkívül kedves és figyelmes volt!”

2024. április 25.

“Kiváló volt a wellness részlegük. Az úszómedence számunkra nagyon szuper volt( bár mi is gondolkodtunk egy kicsit, hogy belemenjünk-e, mert tényleg hideg a víz, de megszokható, és utána kiváló), azonban azt láttuk, hogy a vendégek nagy többségének nagyon hideg a víz, és ezért elégedetlenek. 1-2 fokkal ha tudnák emelni akkor szerintem sokkal elégedettebek lennének a vendégek. Mindent nagyon köszönünk! Egész biztos, hogy visszajövünk még.”

2024. április 24.

“A reggeli ès a vacsora nagyon finom volt;a szakácsot becsüljèk meg. ”

2024. április 21.

Kiemelt ajánlataink

Kedvezményes hétköznapok

Hétköznapokon érvényes!
Ha nem szereti a hétvégék túl nagy nyüzsgését és nagyon kedvező  áron szeretne egy igazi négycsillagos wellness élményt, válassza kedvezményes hétkörnapi ajánlatunkat!
Foglalható:
2024. jan. 07 - dec. 20.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez
01
02
03