Vendégvélemények

Tisztaság
94%
Kényelem
87%
Személyzet
91%
Ár-érték
85%
Szoba
87%
Étterem
91%
Elhelyezkedés
95%
Megközelíthetőség
94%

“A gyerekpancsoló vize lehetne melegebb a babáknak. Ezen kívül mindent rendben találtunk.”

2023. július 31.

“Egy kis észrevételem lenne, a fürdőszobába még lehetne néhány fogast felszerelni, mert egy négytagú családnak nagyon kevés ami most van. Egyébként minden más szuper volt.”

2023. július 31.

“KÖSZÖNJÜK!!!”

2023. július 30.

“Rendkívül meg vagyunk elégedve. Igazán színvonalas ellátást nyújtanak a vendégeknek. Köszönjük!”

2023. július 25.

“Nagyon szuper volt minden. Az étteremben mindenki nagyon kedves és nagyon finomak az ételek!”

2023. július 25.

“Minden tökéletes volt! Az elmúlt négy évben mindig itt vagyunk és jövőre is jövünk!”

2023. július 25.

“Maximálisan elégedettek voltunk a szálloda szolgáltatásaival és a személyzet kedves udvarias magatartásával..
Egy javaslatot szeretnénk tenni!
Tetőtéri manzard családi szobában voltunk, melynek annyi hátrányát jeleznénk, hogy nincs lehetőség a vizes törölköző és köntösök megszárítására, tekintettel arra ,hogy nincs erkély legalább egy összecsukható ruhaszárító lehetne a szobában..

Mindemellett szuper volt minden, tervezzük, hogy visszatérünk !
Üdvözlettel Demeter Attila és családja ”

2023. július 24.

“Tökéletes választás volt számunkra a Hotel, ahol a családommal néhány napot pihenhettük. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, így teljesen biztosan máskor is fogunk ide látogatni. Köszönet a személyzetnek a munkájukért!”

2023. július 22.

“Több véleményt is olvastam a szállásválasztás előtt, de gondoltam magam szeretném megtapasztalni milyen is a szálloda és nem bántam meg. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, a szobaválasztásnál is próbáltak az igényünkhöz igazodni. Szerencsések voltunk hogy egy erkélyes szobát kaptunk szinte az erdő mellett. A szállodával kapcsolatban ahogy többen is véleményezték a parkolás volt részemről az egyetlen amire azt gondolom még ha fel is van tüntetve a honlapon hogy fizetős, ez átgondolandó egy 4csillagos szálloda estén. A szobában a matrac volt a másik ami részemről kényelmetlen volt és nem sokat tudtam aludni miatta de ez lehet egyén függő és ezektől eltekintve remélem visszatérünk majd még Önökhöz.”

2023. július 22.

“Tisztaság, személyzet, kiszolgálás,helyszín minden tökéletes ! Egyetlen negatív a pótágy (kanapé) ami alvásra alkalmatlan, csak ezért nem biztos hogy ajánlanám, mert ez viszont elronthat egy tökéletes nyaralást is.”

2023. július 18.

Kiemelt ajánlataink

Felhőtlen nyár

Foglalja le mielőbb nyaralását, vakációzzon az egri bor és wellness fellegvárában! Népszerű tematikus estjeink 2023. nyarán is folytatódnak!
Foglalható:
2024. júl. 14 - aug. 30.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez
01
02
03