Vendégvélemények

Tisztaság
93%
Kényelem
87%
Személyzet
91%
Ár-érték
85%
Szoba
86%
Étterem
90%
Elhelyezkedés
95%
Megközelíthetőség
94%

“Minden rendben volt, jól éreztük magunkat. A wellness kiváló, az ételek szintén, a dolgozók kedvesek. ”

2023. november 09.

“Abszolút elégedettek voltunk mindennel, az ételek, tisztaság, személyzet stb. kiváló! A wellness részleg hosszabb nyitvatartásának örültünk volna, ez az egyetlen amit meg tudnék nevezni "hibaként". Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és a baráti körünkben biztosan ajánlani fogjuk Önöket.”

2023. november 06.

“Mindenképp visszamegyünk még ”

2023. november 06.

“Ha tehetjük, visszamegyünk még.”

2023. november 05.

“Hatodik alkalommal látogattunk el Önökhöz és ismételten nagyon jól éreztük magunkat. Az étterem, az ételek még mindig kifogástalan! A személyzet kedves, segítőkész volt minden területen! Most voltunk először ősszel, így amiben hiányérzetünk volt az csak annyi, hogy a wellness részlegben ilyenkor megférne egy bár. Illetve, a parkolást be lehetne kalkulálni a szoba árába! Köszönünk mégegyszer mindent, munkájukhoz mindent jót kívánunk! ”

2023. november 05.

“Ár-értékben legjobb szálloda. Szolgáltatások színvonala, ételek, borok, személyzet kiemelkedő. Biztosan visszatérünk. Összkép: az egyik legszínvonalasabb szálloda, ahol eddig voltunk.”

2023. november 05.

“Nem voltunk a wellness részben, így nem tudjuk értékelni, de mivel nem enged tovább a kitöltése nélkül, így beírtunk 10 pontot. Egyszer voltunk benne régebben, és akkor tetszett. :)”

2023. november 05.

“Összességében 5 csillag ”

2023. október 09.

“Külön pozitívum az udvar/kert kialakítása és fenntartása, ami miatt először választottuk a szállodát. Többször voltunk és a személyzet és szolgáltatás mellett, a környezete az ami miatt vonzó nekünk. Terveink szerint minden évben jönni fogunk.
Köszönünk mindent!”

2023. október 07.

“Annyira joooo illat volt a szálloda egész (belső)területén, kérem írják meg mi volt az, mert azonnal beruházok rá! ;)))) köszönöm ”

2023. október 05.

Kiemelt ajánlataink

Kedvezményes hétköznapok

Hétköznapokon érvényes!
Ha nem szereti a hétvégék túl nagy nyüzsgését és nagyon kedvező  áron szeretne egy igazi négycsillagos wellness élményt, válassza kedvezményes hétkörnapi ajánlatunkat!
Foglalható:
2024. jan. 07 - dec. 20.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez
01
02
03