Vendégvélemények

Tisztaság
94%
Kényelem
87%
Személyzet
91%
Ár-érték
85%
Szoba
87%
Étterem
91%
Elhelyezkedés
95%
Megközelíthetőség
94%

“Összességében mindennel elégedett voltam, kiemelném a környezetet kívül és belül, valamint a nagyon finom ételeket.”

2023. május 10.

“Nagyon köszönjük, A-Zig csodás volt minden.

Külön köszönettel tartozom azért, hogy ismét ízletes vegán ételekkel lepték meg a Páromat. Az Ő öröme az én boldogságom. :D”

2023. május 03.

“A Wellness részlegen dolgozó kollégák nagyon udvariasak, figyelmesek, segítőkészek voltak. Munkájukat szakértelemmel végezték. Köszönet érte!”

2023. április 25.

“Kiemelnénk a szauna szeánsz programukat. Nagyon jól megszervezett és tökéletes volt a lebonyolítás is. ”

2023. április 24.

“Isteni illat volt a szobában, imádtuk! Csodálatos a park, a szoba, fantasztikus volt a reggeli! Remélem eljutunk még a szállodájukba! ”

2023. április 24.

“Remek hely, az általunk eddig látott legjobb wellness-részleggel. Az étterem is kitűnő, és mindenki nagyon kedves. Visszamegyünk még!”

2023. április 22.

“Köszönjük a személyzet kedvességét .Az étterem igazán nagyszerű kedves személyzettel.Mindig mindenre odafigyeltek! Külön köszönjük a szakácsnak a remek ízletes ételeket ! A szállodában nagyon jól éreztük magunkat , fiam szülinapjára is oda figyeltek amiért hálásak vagyunk.Egydül a wellnest tartottak kicsinek , de ott is kedves barátsagos személyzettel találkiztunk, mint az egész szállodában! Köszönet mindenért! Csak ajánlani tudom !”

2023. április 11.

“A gyerekek ugrálása a medencében, nagyon zavaró volt. Ha nehéz is, valahogy meg kéne oldani, hogy lehessen úszni, az úszó medence, elsősorban, gondolom. A személyzet hihetetlenül kedves, még ilyet sosem tapasztaltam sehol. Arról nem tehetnek, de nem jó, hogy csak személyautóval lehet menni oda üdülni. Nehéz megközelíteni.

2023. április 11.

“Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A szálloda nagyon szép, modern, gyönyörű a parkja, igen kedvező az elhelyezkedése. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, rugalmas. Az étteremben fantasztukusan finom, különleges és igen tetszetős ételeket ettünk. Szívesen ajánljuk mindenkinek. Köszönjük szépen! :)”

2023. április 04.

“Nagyon köszönjük a személyzetnek a kedves figyelmes hozzáállását.

Bálint a vacsoránál profin megoldotta 16 személyes asztalunk kiszolgálását.

Egy apró észrevét a reggelinél egy kenyérpirító jó lett volna.

Biztosan visszatérünk!
Köszönjük ”

2023. április 02.

Kiemelt ajánlataink

Felhőtlen nyár

Foglalja le mielőbb nyaralását, vakációzzon az egri bor és wellness fellegvárában! Népszerű tematikus estjeink 2023. nyarán is folytatódnak!
Foglalható:
2024. júl. 14 - aug. 30.
(minimum 2 éjszakára)
Tovább a részletekhez
01
02
03